SCHOONHEIDSSPECIALISTE
MARIELLE VAN SLOOTEN

Home

Algemene informatie

Gezichtsbehandelingen

Overige behandelingen en massages

Tarieven

Procducten

Bereikbaarheid


Uitlaatgassen, stress, alcohol, voedsel, make up, luchtvervuiling,  teveel zon en tenslotte het gebruik van verkeerde huidverzorgingsproducten of een verkeerde toepassing van goede producten hebben een negatieve invloed op de huid. Het is noodzakelijk dat een huid die voortdurend blootstaat aan buitenlucht, zoals handen en gezicht gereinigd wordt, ook als er geen make up gebruikt wordt! Door de stof en luchtvervuiling wordt de huid vuil. Dit vuil vermengt zich met het huidsmeer (talg) en blijft plakken. Daardoor verstoppen de poriën en de huid verstikt. Omdat de huid dichtslibt, denkt de kiemlaag dat er genoeg cellen aanwezig zijn en stopt met aanmaken van nieuwe cellen. De reeds bestaande cellen verliezen hun elasticiteit en worden platter, waardoor de huid eveneens zijn elasticiteit verliest. Zo helpt u zelf het verouderingsproces te versnellen. Reinigt u de huid dagelijks op verantwoorde wijze, dan wordt de kiemlaag steeds weer gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken, waarmee het verouderingsproces vertraagd wordt.

Wanneer, hoe en waarmee kunt u het beste uw huid reinigen en verzorgen?  

Daar wil ik u graag in adviseren.

Acne
Een bewering is dat een acnehuid goed gereinigd moet worden. Dat is helemaal juist! Alleen over de manier waarop zijn nogal wat misvattingen.
Is de acne ontstoken, dan mag men nooit en te nimmer met een scrub over het gezicht wrijven. Een scrub verwijdert weliswaar dode huidcellen, vuil en vet, maar door de massage wordt er pus van de ontstoken acne verplaatst waardoor er op een andere plaats een ontsteking ontstaat.

Ook hierover geef ik u graag advies.

Schoonheidsspecialiste
 Marielle van Slooten

Behandeling op afspraak
Jachthoornlaan 58
7312 CG Apeldoorn

06 42 47 64 32